«

»

4 super tips om geld te besparen


particulier geld lenen
Geld speelt een belangrijke factor in ieders leven. Je gebruikt geld om je eten te kopen, jezelf te onderhouden en je gebruikt geld natuurlijk voor leuke dingen. Al deze uitgaven tellen al snel bij elkaar op en zorgen voor grote uitgaven. Iedereen wil dan ook graag wat geld besparen met de slimme bespaardeals. Het grote probleem is echter dat veel mensen niet weten waar ze moeten beginnen. Gelukkig kan je tegenwoordig veel bespaar tips vinden en is het makkelijker om goedkoop geld te lenen. Wij hebben daarom ook 4 super tips om geld te besparen op een rijtje gezet.

Tip 1: Maak een huishoudboekje

Voordat je kan beginnen met het besparen van geld moet je eerst een idee hebben wat je uitgeeft. Een huishoudboekje is een soort lijst waar je alle uitgaven en inkomsten op een rijtje zet. Op die manier kan je gemakkelijk zien waar je veel geld aan uitgeeft en hoeveel je per maand nou eigenlijk verdient.

Tip 2: Plan je maaltijden

Eten blijft één van de grootste uitgaven waar een mens niet zonder kan. Hoe het ook wendt of keert, er moet toch gegeten worden. Zodra je een huishoudboekje hebt gemaakt zal jou het waarschijnlijk op gaan vallen hoeveel geld er eigenlijk wel niet naar eten gaat.

Een goede tip om hier geld op te besparen is jouw maaltijden in te plannen. Veel kosten gaan uit naar het dagelijks eten kopen waardoor eten erg duur wordt. Slimmer is om je maaltijden per week te plannen zodat je wat geld overhoudt. Maak je bijvoorbeeld op maandag stampot? Maak dan 2 porties voor het hele gezin. Op die manier kan je dinsdag wat anders eten en heb je woensdag weer stampot. Dit bespaart honderden euro’s per jaar.

Tip 3: Minimaliseer je maandelijkse kosten

In deze moderne tijd heb je veel maandelijkse kosten. Naast de kosten die zijn verbonden aan jouw huis heb je ook te maken met een tv-abonnement, internet abonnement en natuurlijk een telefoon abonnement. Ga bij jezelf na wat je nu echt nodig hebt. Natuurlijk is het hebben van de nieuwste telefoon leuk, maar met een iets wat goedkopere telefoon bespaar je al snel 30 euro per maand.

Tip 4: Sluit een particuliere lening af i.p.v. rood staan

Veel creditcards en zelfs normale bankrekeningen stellen jou in staat om rood te staan. Hierdoor kan je iets betalen wat je anders niet had kunnen doen. Het probleem hiervan is echter dat je dit geld plus een hele hoge rente terug moet betalen. Hierdoor komen mensen vaak in een nog groter probleem.

Heb je toch geld nodig, dan kan je beter kijken naar een particuliere lening. Deze leningen zijn vaak met betere voorwaarden en iedereen kan ze afsluiten. Zelfs als je al in het rood staat is het vaak mogelijk om alsnog een particuliere lening te krijgen. Voor meer informatie hierover kan je een kijkje nemen op particulier-geld-lenen.nl/blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Meer in besparen vaste lasten
Besparen op je online contracten

De wereld is gedigitaliseerd in een rap tempo. Steeds meer mensen maken dagelijks gebruik van internet waaronder ook steeds meer...

Sluiten