«

»

Startpagina’s helpen geld te besparen.

Anno 2016 worden startpagina’s nog dagelijks gebruikt door meer dan 1 miljoen mensen. Dit is voornamelijk de 55+ generatie. Wat is het geheim van een goede startpagina en waarom werken deze jaren ’90-sites nog zo goed? Tot slot, hoe kan je eenvoudig geld besparen door een startpagina te gebruiken?

Wat is een startpagina?
De meeste startpagina’s worden gerund door enthousiaste hobbyisten met een passie voor een specifiek onderwerp. Door een startpagina over bijvoorbeeld duurzaamheid te gebruiken, vind je een verzameling met allemaal duurzame websites. Dit zijn dan ook de betere websites over dit onderwerp, omdat ze door iemand met verstand van zaken bij elkaar zijn gevoegd. Vandaag de dag is er over elk onderwerp dat je maar kan verzinnen wel een startpagina gemaakt. Naast specifieke onderwerpen heb je ook algemene startpagina’s, zoals bijvoorbeeld: Linkplaza.

Er zijn diverse partijen waar je je link kunt aanmelden of een suggestie kunt doen om een onderwerp te laten aanpassen. Een van de bekendere in Nederland zijn Linkbuildingmasters. Mocht je vragen hebben over startpagina’s kan een dergelijke partij je er alle ins- en outs over vertellen.

Naast de oudere generatie vinden zoekmachines, zoals Google, startpagina’s erg waardevol. Dit helpt Google om websites te categoriseren en de juiste antwoorden te tonen bij zoekopdrachten.

Geld besparen met een startpagina
Stel je bent op zoek naar een nieuwe stofzuiger en je wilt je eerst oriënteren. Je zou hiervoor bijvoorbeeld naar stofzuiger.startpagina.nl kunnen gaan om een beeld te krijgen van de verschillende types en merken. Zodoende krijg je snel een beeld van de “stofzuiger-markt”. Dit zal je helpen om erachter te komen wat je precies wilt en te komen tot de beste keuze. Startpagina’s zijn dus best handig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Meer in besparen vaste lasten, Uncategorized
5 tips om te besparen op een mobiel abonnement

Net als energie zijn abonnementen voor TV, internet en mobiel maandelijkse lasten. En juist op dit soort abonnementen kun je...

Sluiten