«

»

Besparen op je online contracten

De wereld is gedigitaliseerd in een rap tempo. Steeds meer mensen maken dagelijks gebruik van internet waaronder ook steeds meer ouderen. Zelfs mensen van 60 jaar en ouder zijn tegenwoordig vaak in het bezit van een iPhone. Door deze ontwikkelingen zijn er ook steeds meer abonnementen online af te sluiten. Denk hierbij aan betaalde app’s zoals Spotify maar ook op online abonnementen van kranten en magazines. In dit artikel lees je hoe je online kunt besparen op je kosten van de populairste online diensten.

Nieuws

De hoeveelheid kranten wordt steeds minder. Het nieuws gaat tegenwoordig razendsnel en de berichten die ‘s ochtends in de krant staan, zijn in de middag al weer oud nieuws. Veel kranten bieden daarom ook een online versie aan op tablet of website. De meest gelezen kranten in Nederland zijn op dit moment:

  • 1. Metro: met een oplage van 510.000 per dag.
  • 2. Telegraaf: met een oplage van 455.000 per dag
  • 3. Algemeen Dagblad: met een oplage van 400.000 per dag

Metro
De Metro is een gratis krant en dus een mooi alternatief om op te besparen. De kwaliteit van het nieuws is echter een stuk minder en de krant staat vol met advertenties om de kosten te dekken.

Telegraaf
Er zijn diverse abonnementen te krijgen bij de Telegraaf. Zo kun je de krant digitaal en gedrukt krijgen voor €4,90 per week. Enkel de digitale versie kost €2,30 per week. Dit lijkt erg goedkoop maar op jaarbasis kost dit dus €254,80 of €119,60.

Alternatief
Het is verstandig om voor jezelf na te gaan wat de meerwaarde is van een gedrukte krant. Je kunt het nieuws ook gratis volgen via bijvoorbeeld nu.nl. Daarnaast kun je nieuwsberichten volgen op Twitter of Facebook. Dit kan je dus per jaar €254,80 besparen.

Netflix

Onder jongeren is Netflix zeer populair. Hiermee kun je films en series online kijken. Er zijn drie abonnementen: Basic, Standard en Premium. Als je met meerdere mensen in huis woont of er met meerdere mensen gebruik van maakt is het verstandig om het premium account te delen. Dit bespaart in de kosten.

Internet

Internet is voor iedereen anders. Waar hecht je de meeste waarde aan? Snelheid, kwaliteit of prijs? Het is goed om voor jezelf in kaart te brengen wat je nodig hebt en waar je dit zo goed en volledig mogelijk kunt krijgen. Gebruik hiervoor een online vergelijkingssite om een duidelijk beeld te krijgen.

Webhosting
Host je zelf een website? Ook hier is veel winst te behalen. Er is al webhosting beschikbaar bij Vimexx voor slechts €0,45 per maand. Klik hier voor meer informatie over deze partij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Meer in besparen vaste lasten
Startpagina’s helpen geld te besparen.

Anno 2016 worden startpagina's nog dagelijks gebruikt door meer dan 1 miljoen mensen. Dit is voornamelijk de 55+ generatie. Wat...

Sluiten